Kasvojen täyteaineet

Juvéderm täyteaineet

-Juvéderm on tutkituin täyteaine ja johtava tuotemerkki maailmassa
-Yli 1300 potilasta on osallistunut kliinisiin tutkimuksiin
-Yli 16 miljoonaa toimenpidettä
-Juvéderm on ollut yli 25 vuotta markkinoilla

Juvéderm-tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi yli 35-vuoden ajan. Juvéderm täyteainekäsittely on minimaalisen invasiivinen toimenpide. Siksi toipumisaika on lyhyt ja elämää voi jatkaa normaaliin tapaan heti käsittelyn jälkeen.

Juvéderm kaunistaa kolmella tavalla:

Elvyttävä vaikutusJuvéderm vähentää tai tasoittaa juonteita, ryppyjä ja poimuja sekä tekee kasvoista raikkaat ja pirteät.

Kohottava vaikutus
Juvéderm palauttaa hellävaraisesti poskien ja leuan täyteläisyyttä ja linjakkuutta.

Korostava vaikutus
Juvéderm korostaa hienovaraisesti huulia ja kasvojen ääriviivoja.

Juvéderm on kasvojen, kaulan ja kämmenselkien hoitoon tarkoitettu täyteainesarja, jonka tuotteet sisältävät ihossa luonnollisestikin olevaa hyaluronihappoa. Geelimäiset tuotteet on suunniteltu erilaisiin kohteisiin ja tarkoituksiin. Ihon alle injektoidaan geeliä äärimmäisen ohella neulalla. Hyaluronihappo lisää ihon alle volyymiä, jolloin juoteet täyttyvät sisältäpäin. Laadukas hyaluronihappo säilyttää myös ihon kosteustasapainon. Lopputulos voi kestää jopa 18 kuukautta, valitusta toimenpiteestä ja tuotteesta riippuen. Käsitellyn alueen voi puuduttaa etukäteen pintapuudutusvoiteella.

Valmistautuminen

Ennen hoitoa, omega rasvahappojen käyttöä olisi syytä välttää kaksi viikkoa. Alkoholia ja särkylääkkeitä ei tulisi käyttää kaksi vuorokautta ennen ja jälkeen hoitotoimenpiteen. Mikäli kehossa on tulehdustila (kuume, flunssa tms) tai juuri on annettu rokote, on hoitoa syytä siirtää eteenpäin.

Hoidon jälkeen

Pientä turvotusta ja punoitusta voi hoidon jälkeen ilmetä. Auringonottoa, saunomista ja äärimmäistä kylmyyttä olisi hyvä välttää vuorokausi tai kaksi hoidon jälkeen. Meikata voi parin tunnin jälkeen normaalisti. Pistokohtia ei hierota kotona.

Kontraindikaatiot

Hoito ei sovi raskaana oleville, verenvuototaipumuksesta kärsivälle, verenohennuslääkkeitä käyttävälle, syöpähoitojen ollessa kesken, huonossa hoitotasapainossa oleville diabeetikoille eikä autoimmuunisairauspotilaille. Epäselvissä tapauksissa ota rohkeasti yhteyttä.