Ripsienpidennykset

Kosmetologi Jonna on käynyt kolmen eri merkin ripsipidennyskoulutuksen ja tehnyt pidennyksiä vuodesta 2007. Ripsipidennysten tarkoitus ei ole näyttää jatkuvasti laattamaisen mustalta ja luonnottomalta vaan kantajalleen sopivalta, silmiä korostavalta ehostukselta, joka ei painollaan tuhoa luonnonripseä pysyvästi. Ripsien ei kuulu tuntua -ei nipistää, pistää tai painaa. Mikäli ne tuntuvat, on asennuksessa mennyt jokin pieleen. Ripsien ei myös kuulu olla ensimmäinen asia, joka kasvoista erottuu. Pidennysten  tehtävä on korostaa silmiä ja toimia osana kokonaisehostusta. Runsaat ripset istuvat asiakkaalle, jonka hiukset ovat näyttävät ja runsaat. Luonnolliset ripset pukevat suomalaisen hiuslaadun kantajaa. Pidennysten ottamisessa tärkeää on tietää tekijän koulutus, jotta omat ripset säilyvät elinvoimaisina pidennysten poiston jälkeenkin. Aseptiikan toimintatavat ovat kauneus- ja terveysalojen ammattilaisille selkeät. Heidän käsissään asiakkaan terveys on luotettavissa käsissä.

Xtreme lashes
Xtreme Lashes on koko historiansa ajan kiinnittänyt erityistä huomiota merkin laatuun ja turvallisuuteen. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on itse taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja on tuonut terveydenhoitoalan periaatteita vahvasti mukaan kehittäessään merkkiä. Yksi merkin tärkeimmistä periaatteista on se, että Xtreme Lashes kouluttaa ripsimuotoilijoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitolatiloissa tai lääkäriaseman tiloissa. Xtreme Lashes® -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan ammattilaiset.  Jokainen koulutettu Xtreme lashes-ammattilainen noudattaa tarkasti tekniikan periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen. Xtreme Lashesin koulutus on markkinoiden yksityiskohtaisin ja laajin. Vastaavaa koulutusta ei ole muualla tarjolla.

Xtreme Lashes kiinnittää huomiota pieniinkin yksityiskohtiin, joka näkyy kaikessa, mitä Xtreme Lashes tekee. Koulutusohjelmasta, ammattilaistuotteista, kuluttajatuotteista, asiakkaan konsultoinnista ja palveluprosessista, markkinoinnista, liiketoiminnallisesta tuesta jne.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumisen lopullisesti siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat on opetettu tekemään ripsienpidennys oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.

Xtreme Lashes -ripsienpidennysten laittoprosessi on täysin kivuton ja rentouttava. Useimmat asiakkaista nukkuvat ripsien laittoajan. Ripsien laittoon varataan 2 – 2,5 tuntia. Laittoaika riippuu kiinnitettävien ripsien määrästä. Tyypillisesti ripsiä kiinnitetään n. 85 kpl / silmä, mutta Xtreme Lashes® -muotoilijat pyrkivät laittamaan niin paljon ripsiä kuin sovitussa ajassa ehtivät. Tulos on tällöin erittäin näyttävä ja pitkäkestoinen.

Miten valita turvallinen ripsienpidennysmerkki ja ripsien laittaja?

* Valitse merkki, joka myy tuotteitaan ainoastaan kauneudenhoito- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille
* Valitse merkki, joka sijoittaa tuotekehitykseen ja tutkimukseen turvallisuuden sekä laadun takaamiseksi
* Valitse merkki, joka vaatii koulutettavilta henkilöiltä näyttökokeen osaamisestaan

Kosmetologi Jonna on käynyt kolmen eri merkin ripsipidennyskoulutuksen ja tehnyt pidennyksiä vuodesta 2007. Ripsipidennysten tarkoitus ei ole näyttää jatkuvasti laattamaisen mustalta ja luonnottomalta vaan kantajalleen sopivalta, silmiä korostavalta ehostukselta, joka ei painollaan tuhoa luonnonripseä pysyvästi. Ripsien ei kuulu tuntua -ei nipistää, pistää tai painaa. Mikäli ne tuntuvat, on asennuksessa mennyt jotain pieleen. Ripsien ei myös kuulu olla ensimmäinen asia, joka kasvoista erottuu. Pidennysten  tehtävä on korostaa silmiä ja toimia osana kokonaisehostusta. Runsaat ripset istuvat asiakkaalle, jonka hiukset ovat näyttävät ja runsaat. Luonnolliset ripset pukevat suomalaisen hiuslaadun kantajaa. Pidennysten ottamisessa tärkeää on tietää tekijän koulutus, jotta omat ripset säilyvät elinvoimaisina pidennysten poiston jälkeenkin. Aseptiikan toimintatavat ovat kauneus- ja terveysalojen ammattilaisille selkeät. Heidän käsissään asiakkaan terveys on luotettavissa käsissä.