Arpihoidot

J&K Beauty tarjoaa myös asiakkailleen arpihoitoja. Kysy lisää Jonnalta.

Pigmentoinninpoisto

Erittäin tehokas kestopigmentoinnin poisto maitohapolla

Onko sinulla pieleen menneet kestopigmentoinnit tai microbladingit kulmissa? Ei hätää. Mikäli Kulmia ei voida kauniisti päälle pigmentoimalla korjata, voidaan ne yleensä poistaa.

Fysiologiseen maitohappoon perustuva kestopigmentoinnin poistoaine haihtuu kehosta aineenvaihdunnan kautta ilman jäämiä. POISTOTEHO ON KUITENKIN PAREMPI JA KIVUTTOMAMPI KUIN LASERILLA. Hoitokertoja tarvitaan myös vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Maitohappopoisto on myös paljon kustannustehokkaampi laseriin verrattuna.

Kestopigmentointiin ja microbladingiin käytetyillä värimerkeillä ja sävyillä ei ole poiston kannalta merkitystä. Jopa tatuointiväri voidaan poistaa. Monta kertaa toteutettu pigmentointi vaatii useamman poistokerran kuitenkin ja liian syvälle tehtynä arpeutumisen riski poiston yhteydessä kasvaa. 

Maitohapolla käsitelty alue voi olla maksimissaan n.0.5cm x 0.8cm, mutta alueita voi olla jonossa useita, jättäen jokaisen poistoalueen jälkeen samankokoinen käsittelemätön alue turvallisen paranemisen varmistamiseksi. Poistoalueille muodostuu rupi, joka kovettuessaan putoaa pois. Noin 6-8 viikon jälkeen toinen puoli kulmien pigmentoinnista voidaan poistaa. Prosessin lopuksi tilalle voidaan halutessasi tehdä ammattitaitoinen microblading tai kestopigmentointi. 

Hellävarainen NaCl liotus pigmentoinnin poistoon

Kestopigmentoinnit pysyvät ihossa kauniina noin 2-5-vuotta ja haalistuvat ihon uusiutuessa sekä imunesteiden huuhdellessa pigmentointiväriä. NaCl liuotuksen tarkoituksena on nopeuttaa ihon luonnollista prosessia käsitellä pigmentointiväri pois. Menetelmä on hellävaraisempi kahdesta poistotekniikasta. Ihoon ei jää käsittelyn jälkeen juuri minkäänlaisia jälkiä. Rupea ei muodostu, vain kevyttä hilseilyä voi olla havaittavissa ihon pinnalla sen uusiutumisen myötä.

NaCl liotus ei ole näinollen yhtä tehokas kuin maitohappo kestopigmentoinnin poistossa. Toimenpiteitä tarvitaan useita (5-10 yleensä), jolloin prosessi voi venyä vuoden mittaiseksi toivotun lopputuloksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, perehdymme tilanteeseesi yksilöllisesti toiveesi huomioonottaen!

Medik8

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:
– Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, – AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
– Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
– Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
– Ammattimaisiin tehoihin.
– Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
– Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
– Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
– Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Ihonhoidon bioteknologia kun halutaan valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.