Ihonpuhdistus uusinta teknologiaa käyttäen. HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015.

Hydra facial-kasvohoito on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa mustapäät ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntynyt ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä tehoja erilaisten hoitopäiden ja liuoksien avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen imeytys, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.

HydraFacialin patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään, puhdistetaan ja kuoritaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti. Activ-4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute sekä merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa erittäin tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta myös kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa musta- ja valkopäät tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään Beta HD-seerumia, joka sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuivaa ihosolukkoa. Seuraavassa imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6 -seerumi, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6 -liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.